Optietheorie en zijn toepassingen

Vorige Artikel 39 van 51 Volgende
€ 29,50 (inclusief 9% btw)
Aantal

Optietheorie is lastig. Om optietheorie te leren zal een beginnende professionele optiehandelaar bij een handelshuis een interne opleiding krijgen van minimaal een half jaar. Daarna kost het vaak nog jaren om de nodige handelservaring te krijgen. Het begint echter bij de theorie. Er zijn vele boeken geschreven over opties en optietheorie. De bij elke optiehandelaar bekende Bijbels van de optietheorie, “Hull” en “Natenberg”, zijn zeer complete naslagwerken. Desondanks zijn deze twee boeken erg wiskundig en complex. Daarnaast wordt er niet of te weinig ingegaan op hoe je in de praktijk moet handelen. Dan zijn er nog de simpele boeken over opties die het verschil tussen call en put uitleggen en verschillende optiestrategieën bespreken. De schrijver van dit boek wil het gat opvullen wat hiertussen bestaat. Dit boek is geschreven voor de beginnende optiehandelaar of particuliere belegger en is geschreven vanuit het perspectief van een handelaar. Dit boek leert je alle ins en outs van optietheorie en na het lezen ervan weet je precies wat een professionele handelaar ook weet. Het is geschreven naar de visie van de schrijver over hoe je optietheorie moet leren en in de praktijk zal moeten brengen. De belangrijkste concepten zijn delta-neutraal handelen en volatiliteit. Er wordt vaak gedacht dat een particuliere belegger het nooit goed kan opnemen tegen een professionele handelaar, maar dit is puur gebaseerd op het ontbreken van de juiste kennis. Dit boek is alles wat je nodig hebt om je deze kennis eigen te maken.

Dit boek heeft al veel reacties gekregen hieronder een greep uit de reactie van lezers:

“Beter dan Natenberg”

“Pittig maar zeer verhelderend”

“Verhelderend omdat je heel anders tegen opties aan gaat kijken”

“Ik voel me tijdens het lezen een beetje zoals een kind in een snoepwinkel”

“Hartelijk dank, en ben er zeer content mee en dat een professionele "Optie” handelaar ons nieuwe inzichten geeft om verder te ontwikkelen in de opties te handelen.”

“Het ziet er goed doordacht uit”

“Netjes,”heel netjes ! Mooi grafisch design van de covers, prima druk en duidelijke, goed geschreven voorwoord en de introductie.“

“Heel interessant en veelbelovend”

“Ik wil niet onbeleefd overkomen maar ik heb de eerste " fout"al ontdekt. De prijs van het boek! Weet je zeker dat deze juist geprijsd is? Een nummer van een willekeurig tijdschrift voor de beleggers kost al meer. We hebben het hier over een wetenschappelijk boek en voor deze prijs vind je er geen een, denk ik.”

“Mijn eerste indruk is super goed!!! Bedankt!!!”

“Veel dank voor de super snelle afhandeling Erik. Ziet er strak uit en ik vind het lettertype en grootte zeer prettig en leesbaar, ook de grafieken.”

“Alles met opties tot nu door mij is/was risky. Daarom heb ik ook jouw boek gekocht: minder gokken en emotie, meer inzicht en controle”

“Je gaat regelmatig (zeer) diep en deskundig op de materie in”

“Het ziet er heel professioneel uit”

“Ik ben onder de indruk van de manier waarop jij de "geheimen" van de optietheorie uitlegt. Ordelijk, analytisch en vooral duidelijk en geduldig. Top, professioneel, mijn waardering :-)”

“Praktijkgerichte uitleg en analyse van de optietheorie is altijd veel leuker dan een droog theorieboek.”

“Tevens mijn oprechte complimenten voor uw professionele bijdrage op IEX forum. Heel leerzaam en vaak ook spannend.“

“Mijn oprechte waardering! Ook voor je persoonlijkheid.”

“Ik ben van overtuigd dat jouw professionele, praktijkgerichte benadering deze ondersteuning zal bieden. Je hebt je op de forum's al meer dan bewezen. Erik, ik vind het bijzonder dat jij vanuit je specifieke professie bereid bent om je zwaar verkregen kennis met ons te delen. Dat is niet alleen heel aardig van je maar ook gedurfd!!!”

Gastenboek

  • 09-11-2019 - It’s in fact very complex in this active life to...  lees meer
  • 06-11-2019 - отличное крео для донора отличное крео для донора отличное крео...  lees meer
  • 05-11-2019 - Oh! Wow its actually a comic and jockey YouTube video...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2019 kaftmedia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel