Het roer om ... en weer terug - Renée Heijmans

Vorige Artikel 46 van 51 Volgende
€ 14,50 (inclusief 9% BTW)
Aantal

de belevenissen van een familie in Spanje In 2005 vertrekt Renée Heijmans met haar man en drie zonen naar Spanje om daar een nieuw leven te beginnen. Het roer gaat om en ze beginnen een Bed & Breakfast op een idyllisch landgoed op veertien kilometer van de Spaanse kust. Dit is hun verhaal.

Een persoonlijk verhaal over heimwee, plezier en problemen, over het lief en leed van hun huisdieren en ontroerende momenten. Maar ‘Het roer om’ vertelt ook over hoe het werkelijk is om te leven, te werken en geld te verdienen in Spanje, compleet met onbetrouwbare makelaren, strenge schooljuffrouwen en bijzondere tradities.

Renée Heijmans, tekstschrijver, schreef in deze periode columns in het Witte Weekblad onder de titel ‘Groeten uit Spanje’, en hield een dagboek bij. Dit boek is een combinatie van dat dagboek, de columns en het collectieve gezinsgeheugen. Ze neemt u openhartig mee op de belevenissen van deze familie in Spanje. Een ‘must’ voor al diegenen die overwegen de stap naar het buitenland te maken!

Gastenboek

Nog geen berichten geplaatst.
Plaats een bericht
© 2013 - 2019 kaftmedia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel