HAGEDISSEN in Noord- en Zuid AMERIKA en ANTARCTICA

Vorige Artikel 6 van 12 Volgende
€ 25,95 (inclusief 9% btw)
Aantal

“HAGEDISSEN in Noord- en Zuid AMERIKA en ANTARCTICA” is het vierde deel van een reeks van 4 boeken over hagedissen in de gehele wereld.

Ik ben met het verzamelen van de gegevens vele jaren bezig geweest door allerlei boeken aan te schaffen en te lezen.

Dit betreft Nederlandse, Duitse, Engelse, Franse en enkele Poolse en Australische boeken. De vermelde namen in dit boek zijn de Latijnse namen. De boeken worden in een apart overzicht vermeld.

Ik heb de overtuiging dat ik u met deze uitgave een groot plezier zal doen. Dit geldt zeker voor diegene die de betreffende landen gaat bezoeken en geinteresseerd is in deze groep dieren.

Reeds verschenen:

Hagedissen in AFRIKA per land

Hagedissen in AZIË per land

Hagedissen in EUROPA EN OCEANIE per land          

Over SLANGEN zullen eveneens bovengenoemde 4 delen verschijnen, vermoedelijk eind dit jaar of wellicht begin volgend jaar.

Cor van Hoof (geboren 1945 in Amsterdam) was als elfjarige jongen al bezig met salamanders, kikkers en padden en hagedissen. Hij begon in kleine terraria met duinhagedissen (LACERTA agilis).

Na enkele jaren kwamen daar nog levendbarende hagedissen (LACERTA vivipara) bij.

Zijn belangstelling werd groter en groter en op zeventienjarige leeftijd begon hij met het verzamelen van boeken over dit onderwerp.

Het totaal aantal boeken in zijn bezit is nu zo’n 270 stuks. In de loop der jaren is de hoeveelheid namen van hagedissen, slangen, schildpadden, krokodillen, kikkers, padden en salamanders daardoor enorm toegenomen. Een aantal soorten is door andere inzichten en onderzoek later overgeheveld naar andere families. In dit unieke boek is van de hagedissen per (onder)soort de (Latijnse) benaming en de verspreiding in Noord- en Zuid AMERIKA en ANTARCTICA  (per  land) vermeld.

Gastenboek

  • 09-11-2019 - It’s in fact very complex in this active life to...  lees meer
  • 06-11-2019 - отличное крео для донора отличное крео для донора отличное крео...  lees meer
  • 05-11-2019 - Oh! Wow its actually a comic and jockey YouTube video...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2019 kaftmedia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel