Slangen in europa en oceanie per land

Vorige Artikel 8 van 12 Volgende
€ 20,95 (inclusief 9% btw)
Aantal

“SLANGEN in EUROPA en OCEANIE” is het vierde deel van een reeks van 5 boeken over slangen in de gehele wereld. Ik ben met het verzamelen van de gegevens vele jaren bezig geweest door allerlei boeken aan te schaffen en te lezen. Dit betreft Nederlandse, Duitse, Engelse, Franse en enkele Poolse en Australische boeken. De vermelde namen in dit boek zijn de Latijnse namen. De boeken worden in een apart overzicht vermeld.

Ik heb de overtuiging dat ik u met deze uitgave een groot plezier zal doen. Dit geldt zeker voor diegene die de betreffende landen gaat bezoeken en geinteresseerd is in deze groep dieren.

Reeds verschenen:

SLANGEN in AZIË

SLANGEN in AFRIKA

SLANGEN in Zuid AMERIKA en ANTARCTICA

SLANGEN in NOORD AMERIKA

Cor van Hoof (geboren 1945 in Amsterdam) was als elfjarige jongen al bezig met salamanders, kikkers en padden en hagedissen. Hij begon in kleine terraria met duinhagedissen (LACERTA agilis). Na enkele jaren kwamen daar nog levendbarende hagedissen (LACERTA vivipara) bij. Zijn belangstelling werd groter en groter en op zeventienjarige leeftijd begon hij met het verzamelen van boeken over dit onderwerp.

Het totaal aantal boeken in zijn bezit is nu zo’n 270 stuks. In de loop der jaren is de hoeveelheid namen van hagedissen, slangen, schildpadden, krokodillen, kikkers, padden en salamanders daardoor enorm toegenomen. Een aantal soorten is door andere inzichten en onderzoek later overgeheveld naar andere families. In dit unieke boek is van de slangen per (onder)soort de (Latijnse) benaming en de verspreiding in EUROPA en OCEANIE (per land) vermeld.

Gastenboek

  • 09-11-2019 - It’s in fact very complex in this active life to...  lees meer
  • 06-11-2019 - отличное крео для донора отличное крео для донора отличное крео...  lees meer
  • 05-11-2019 - Oh! Wow its actually a comic and jockey YouTube video...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2019 kaftmedia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel